Kalender

Kalender 2021

Säsongen 2021 håller på tills isen lägger sig.

För att bokning maila oss på emmy@vrakdykarpensionatet.se

Datumen är förslag och teman, vill du komma en eller några dagar istället? Hör av dig så fixar vi det! Vill du dyka flera dagar i rad och sova över emellan, såklart! Spara tid och livskvalitét, boka in boende och middag!

20 oktober kvällsdyk Bodekull
Ett av Stockholms bäst bevarade vrak. Skutan ligger kölrätt upp sedan 1678 och är en otroligt fin upplevelse. Denna utfärd är endast för erfarna dykare med stenkoll på avvägning, torrdräkt och starka lampor.
Pris: 795 kr inklusive kvällsfika (695kr för medlemmar)

23-24 oktober Vrakhelg Lastfartyg, lite djupare FULLBOKAT
Vrakdykning hela helgen och vi styr kosan mot 4 olika vrak, snackar dykning hela dagarna och värmer upp och på pensionatet i bubbelkopp och bastu om kvällarna. Fokus ligger på lastfartyg av alla dess slag. Maxdjup för helgen är 45m, du behöver vara certad att dyka lite djupare och ha god torrdräktsvana samt starka lampor och stenkoll på avvägning.
Paket med dykning, boende & mat.
Pris: 3595 kr
Vi fyller nitrox eller mix hela helgen och anpassar gaser efter dykplatser.

28 oktober eftermiddagsdyk på Gröne Jägaren
Dyksmurfen Anna fyller år idag! Vi firar och besöker favoritvraket Gröne Jägaren. En skuta som gick sitt öde till mötes på 1600-talet och ligger nere på 30 meters djup och berättar historier för oss varje gång vi besöker det. Vi möts på Vrakdykarpensionatet kl 15. Vi gör 1 dyk och fikar på ribben efteråt.
Pris: 695 kr (595 för medlem) inklusive fika

Vill du vara med på födelsedagsmiddagen och fira på kvällen så maila emmy!

29 okt- 1 nov Fish & Ships helg FULLBOKAT
Abonnerat av ett dyksällskap. Vill ni också paxa en egen helg? Maila oss för förslag på datum

6 november Fish & Ships
Hösten är här och vi kan kolla efter öronmaneter! Kontrasternas tid på året, mörkret är tillbaka och det marina livet sprudlar! Det är klart i vattnet. Vi vrakdyker och spanar in Stockholms naturdyksplatser i en skön kombination av båda världar.  Dykdjupen ligger mellan 5-30m.
Pris: 1195 kr inklusive lunch

6 november Divers Night
Varje år samlas så många dykare som möjligt i vattnet samtidigt, som en kul grej för att slå ett gemensamt rekord. Runt om i landet anordnar lokala dykklubbar träffar. Vi välkomnar er vrakdykare att dyka med oss på Betty Blue, Gålö.

Betty Blue är en gammal segelbåt som ligger på 13m djup i en vik vid Gålö, förutom vraket så är detta en magiskt fin naturdyksplats, särskilt på hösten då det kryllar av räkor och liv i vassen.
Vi tar med grillen och bjussar på nåt att äta och dricka efter dyket. Anmäl att du kommer så vi vet hur mycket mat vi ska ta med!

7 november Historiska vrak
Helt otroligt men vi har ett stort gäng intakta trävrak som är flera hundra år gamla. Inkapslad historia och massor att upptäcka. Vi besöker 2 olika vrak och äter lunch på skärgårdsö emellan. Ta fram den inre nörden i dig och häng med på en oförglömlig dykdag. Dykdjup 15-32m.
Pris: 1195 kr inkl lunch. Vill du dyka hela helgen, absolut! Hör av dig.

13-14 november Vrakhelg FULLBOKAT
Abonnerat av ett dyksällskap. Vill ni också paxa en egen helg? Maila oss för förslag på datum

20 november Östersjöns Miljö Specialkurs
Hur ser livet ut under ytan i Östersjön? En specialkurs om Östersjöns miljö, dess habitat och olika områden, vilka arter lever vad, olika sorters bottenkomposition, miljöproblem och lösningar, organismer, fisk, alger och sjögräs och säsongernas egenskaper. En unik kurs och ett ypperligt tillfälle att öppna ögonen för att rädda Östersjön.

Kursen innehåller ett teoripass, en fantastiskt bra kursbok ”Växter & djur i Östersjön” samt två dyk ute i Stockholms skärgård med båt under en dag. Instruktören visar dig ett gediget intresse för Östersjön och delar med sig av kunskaper, erfarenheter och enthusiasm.
Förkunskapskrav: Du behöver vara rutinerad kallvattensdykare med minst 40 dyk.
Pris: 2500 kr

(inklusive kursmaterial, certifikation, båtdyk och lunch)

26-28 november Vrakhelg FULLBOKAT
Abonnerat av ett dyksällskap. Vill ni också paxa en egen helg? Maila oss för förslag på datum

.
.
Alla utfärder läggs upp på vår facebooksida.
Schemat för resten av året läggs upp löpande. Alla önskemål om datum och teman välkomnas!